Marion Vollebergh Engelenvrouw

Ïk ben Marion Vollebergh, ben geboren in 1959. Ben geboren en getogen in 
's-Hertogenbosch. Ik ben getrouwd met Wim en heb 2 zoons uit een eerder huwelijk, die mij 2 mooie kleinkinderen hebben geschonken. En een gezellige poes genaamd Kayleigh. 

Ik heb een heftig leven achter de rug waarin veel gebeurde is van ziekte, scheiding, kinderen met problemen, vele dierbare mensen in een zeer korte tijd achter elkaar verloren. Daarna het overlijden van mijn moeder en de zoektocht naar mezelf. Ik besefte dat ik er voor mijzelf moest zijn en niet meer alleen de rommel van anderen op me moest pakken. Ik heb daardoor mijn leven veranderd en heb gekozen om datgene te gaan doen waar ik blij van word. 

Ik heb altijd gevoeld dat ik een gave heb, maar heb dit in de jaren kunnen ontwikkelen. Door naar de beurzen te gaan, ben ik boodschappen gaan schrijven die bij mij binnen kwamen om met deze mensen te delen, dit in combinatie met een healing. Hier kreeg ik mooie reactie's op. Daarna ben ik Reiki gaan doen waarvan ik merkte dat ik gevuld werd met liefde. Van daaruit ben ik mandala's gaan tekenen, hierdoor kreeg ik vaker boodschappen door.

Op een moment dat ik het niet meer zag zitten ben ik gaan mediteren en viel ik buiten mijn lichaam waar ik een ENGEL heb mogen zien; deze is 3 maanden elke avond bij mij geweest. Ik ervaarde de energie in hoge mate in een explosief licht.

Mijn leven heeft daardoor een wending gemaakt wat natuurlijk ook niet makkelijk was. En vooral voor de mensen met wie je in contact staat en hier niets mee hebben. Na jaren van veel innerlijk opruimen van blokkades en het maken van keuzes, ben ik nu goed op weg op mijn ziele-pad. Dit doe ik met veel liefde en overgave want dit is de roeping voor mij in mijn leven.

Lieve groet Marion Vollebergh Engelenvrouw

Meest recente reacties

18.08 | 18:34

Heb 4 sessies gevolgd, nadat ik mezelf was kwijtgeraakt door het overlijden van mijn man. Marion heeft me geholpen om de zon weer te laten schijnen!! Zoveel over mezelf geleerd! Dank je wel Marion!

17.08 | 17:28

Ik heb het christusbewustzijn mogen ontvangen bij Marion.
Het waren vier mooie warme behandelingen in een veilige omgeving.
Ik zit in een positieve flow vol bewustzijn.
Een aanrader.

25.07 | 09:50

Via telefoon meditatie wat een wonderlijke ervaring de energieën draaien om me heen als een wervelwind en ik voel de zwaarte verdwijnen en mijn lichaam voelt heerlijk wat een geschenk !
Liefs, Sandra

Deel deze pagina