Voorwoord behandeling

 

Je voelt jezelf vaak anders dan anderen. Je weet, of begint je bewust te worden dat je zoveel meer bent dan dit aardse lichaam. Misschien ben je sensitief of herken je jezelf als lichtwerker. Ergens weet je dat je hier op aarde bent om licht en liefde te verspreiden. Maar tegelijkertijd is het zo lastig om dat hier op deze planeet te voelen en ook daadwerkelijk te leven.

Je komt steeds weer in die zelfde emotionele patronen terecht. In je relatie, met je partner, je kinderen, op je werk of met je familie. Je hebt te maken met angsten die steeds maar terugkomen. Of je staat altijd klaar voor anderen, maar vergeet jezelf en je raakt uitgeput. Je vindt het leven zwaar of onveilig, je voelt jezelf niet thuis hier op aarde. Ergens weet je dat het anders kan en wil je het anders. Je hebt alleen geen idee hoe.

HERRINNER JE WEER WIE JE WERKELIJK BENT

Stel jezelf eens voor dat je weer volledig kunt voelen dat je een spiritueel wezen bent. Dat je weer kunt leven vanuit verbinding met ZIEL. Dat je weer weet en kunt voelen dat je in de kern licht bent en liefdevol. Dat de blokkades die er zitten tussen jou en je ware zelf verdwijnen. Dit ga je steeds meer voelen, je gaat meer rust ervaren en je krijgt meer energie. Je angsten verdwijnen naar de achtergrond en je durft je eigen zelf te laten zien. De relaties met de mensen om je heen worden liefdevoller en vooral de relatie met jezelf.

We leven in een bijzondere tijd van transformatie. Juist nu komen bij veel mensen blokkades aan het licht. Dat is niet altijd leuk om te ervaren, helemaal niet zelfs. Toch is het erkennen van deze blokkades, deze schaduwstukken uit het verleden noodzakelijk voor jouw transformatie. Pas dan wordt het mogelijk om echt contact te maken met wie je echt bent. Een Goddelijk wezen van licht en liefde! Herken je jezelf hieronder:

 • BEVRIJD JEZELF VAN ALLE EMOTIES 
  We bevinden ons in een grote transformatie, daarbij krijgen we de mogelijkheid om een kwantumsprong in onze ontwikkeling te maken. Op allerlei niveau's, maar zeker op zielsniveau.
 • JE BLIJFT TEGEN DEZELFDE PATRONEN LOPEN
  Je komt steeds dezelfde problemen in je relatie tegen, of op je werk. Dezelfde angsten die terug keren in allerlei varianten. Lichamelijke klachten die maar niet verdwijnen.
 • JE CIJFERT JEZELF VAAK WEG
  Als van nature sta je voor iedereen klaar, maar het lijkt dat je omgeving geen rekening houdt met jou. En vind je het moeilijk om jezelf op de eerste plaats te zetten.
 • JE VIND HET MOEILIJK OM JEZELF VOLLEDIG TE LATEN ZIEN
  Je maakt jezelf kleiner dan nodig is. Het voelt eng of onveilig om helemaal jezelf te zijn. Je weet eigenlijk niet eens zo goed wie je bent, wat je leuk vindt, wat je wilt.
 • JE HEBT HEFTIGE, EMOTIONELE OF TRAUMATISCHE  ERVARINGEN  MEEGEMAAKT
  Je hebt nu het gevoel dat je overloopt of niet meer vooruit komt en dat je de verbinding met jezelf kwijt bent.
 • JE VOELT JEZELF NIET THUIS HIER OP DE AARDE
  Je voelt jezelf anders dan anderen. Welllicht ken je dat onbestemde gevoel van heimwee naar je echte thuis. En heb je moeite om je staande te houden hier op aarde in deze chaotische tijd.
 • JE BENT DE VERBINDING MET JE WARE ZELF KWIJT.
  Je weet niet goed welke richting je op wil in je leven wat je passie is. Je hebt het gevoel dat je ergens iets mist in je leven, maar je weet niet niet precies wat.

Wil je weer de verbinding met jouw ware zelf voelen? Lees hieronder wat ik voor je kan doen.

HELENDE ZIELENREIS

Tijdens spirituele therapie en coaching neem ik je mee op een helende reis. Een reis terug naar de oorsprong van deze blokkades van deze trauma's. Momenten die zo heftig waren dat je die niet op dat moment kon helen en verwerken. Een deel van jezelf bevroor daar als het ware. Waardoor je eigen licht en dus je eigen kracht achterlaat. Dat kunnen ervaringen zijn uit je jeugd, vaak vanuit kindertijd, of zelfs de periode vanuit de baarmoeder. Meestal liggen hier weer patronen achter van vorig levens. Het kan zijn dat je trauna's ervaart die niet letterlijk van jouw zijn maar vanuit je familie karma of systeem. Ik werk op de ZIEL daardoor ervaar je een lichte vorm/gevoel van trance zodat we in je onderbewustzijn kunnen werken.

BEWUSTWORDING  IS  DE  SLEUTEL  TOT  TRANSFORMATIE

Kijk hieronder voor alle behandelingen. 

DE SESSIES

CHRISTUSBEWUSTZIJN

We beginnen de sessies met te aarden .Vervolgens maak je contact met je energetisch veld.Dit staat in verbinding met het collectieve bewustzijnsveld,waar je inzichten vindt op je vragen en problemen.Tijdens de sessie ben je helder en bewust.Ik begeleid je,je houd zelf de regie. Je Hoger Zelf wijst de weg.De sessies zijn transformerend en geven diepgaande inzichten in jezelf, je familie, evtuweel voorgaande levens.Door de blokkade op energetisch niveau los te laten,kom je in contact met oude pijn.Als je deze nog niet eerder doorleefd hebt,is het mogelijk dat de sessies een verwerkingsproces op gang brengen.


Een sessie duurt gemiddeld 2,5uur. het tarief is 100eu

Een sessie is intens,het is een {<energetische operatie<} Het is raadzaam om de rest van de dag aan te doen,zodat je fysiek en energetisch in balans.Waarschijnlijk ervaar je de dagen ernaar een diepe vermoeidheid.Daarna voel je je lichter en meer bij jezelf.na de sessie hebben we nog een gesprek via live of via zoom en kan je nog vragen stellen.

Naast de reguliere sessies zijn ook online sessies mogelijk ;via zoom of whatsapp .De resultaten zijn het zelfde als na de sessie in de praktijk.Net alsin een gewone sessie maak ik contact met je energetisch veld,zodat ik mee kan kijken en voelen.De energie haal jezelf uit je systeem.

ORIENTEREND GESPREK

Overweeg je een sessie maar wil je liever  eerst een gesprek?Dan plannen we een gesprek.

We gaan in op jouw situatie en hoe de sessie jou hierin kan helpen.Als het goed voelt,gaan we samen aarden en contact maken met het universum. Zo ervaar je op welke manier het universum jou informatie geeft

Het gesprek duurt 30min. De kosten zijn 25,eu

Naast de sessies is het raadzaam om af en toe in je dagelijks leven stil te staan.niks te plannen en je gedachte de vrije loop te laten. Hierdoor ontstaat er ruimte voor je innerlijke stem,je intuiitie.Zo vallen de sessies en het dagelijkse leven samen .

  U HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN WE DOEN HET SAMEN


                                                  Telefoon 073-6419021   EMAIL: m.vollebergh@kpnplanet.nl  

 

Opmerkingen

18.08.2022 18:34

Jolande

Heb 4 sessies gevolgd, nadat ik mezelf was kwijtgeraakt door het overlijden van mijn man. Marion heeft me geholpen om de zon weer te laten schijnen!! Zoveel over mezelf geleerd! Dank je wel Marion!

17.08.2022 17:28

Heidi

Ik heb het christusbewustzijn mogen ontvangen bij Marion.
Het waren vier mooie warme behandelingen in een veilige omgeving.
Ik zit in een positieve flow vol bewustzijn.
Een aanrader.